Efteråret har budt på mange tematiske arrangementer i Folkekirkens Hus. Et af temaerne har været “Der er grænser”, som tilfældigvis også er titlen på samfundsforsker ved AAU Johannes Andersens nye CD.

Derfor bliver denne aften i selskab med Johannes Andersen både en aften, hvor vi møder ham som sanger og sangskriver, men også en aften hvor vi møder ham som samfundsforsker.

Musik, politik og samfund har altid gået hånd i hånd, og sådan er det også for Johannes Andersen, der på sin nye CD har sange som “Grænser”, “Skyggebokser på vejen”, “Terroristen”, “Rimelighed”, “En mand der viser mod” og “Hadet”. Sange, der alle tegner et billede af den tid, vi lever i. En spændende men også problemfyldt tid, som Johannes Andersen på næsten “protestsangersk” maner synger om i sine sange.

“Der er grænser” – og det er der også denne aften. Grænser for hvor mange vi kan være i Aalborgsalen. Vi skal nemlig også spise.

Husets egen Cafe byder på en tapastallerken og et glas vin ved dette eksklusive arrangement, hvor vi kommer helt tæt på mennesket Johannes Andersen.