Andre aktiviteter Besøg Budolfi Kirke og Folkekirkens Hus Konfirmandprojekt i Folkekirkens Hus med lærer og skolekirkekonsulent Svende Grøn eller cand.pæd., tidl. seminarielektor og tidl. skolekirkekonsulent Inger Røgild
Andre aktiviteter Blik på Aalborg Over en del år har Birthe Markmann malet såvel let genkendelige som mere anonyme steder, parker og bygninger
Udsolgt
Andre aktiviteter CrossYoga Danskerne er i disse år meget optaget af krop og dyrkelse af kroppen. Men det bliver der ikke talt så meget om i kirkelige sammenhænge. I Folkekirkens Hus udforsker og udfordrer vi også dette område – sammen med de, der kunne have lyst til at prøve noget nyt.
Andre aktiviteter Rejse – I Luthers fodspor 2017 Den 31. oktober 2017 er det 500 år siden, Martin Luther opslog sine 95 teser om afladen på slotskirkedøren i Wittenberg, og dermed gav stødet til Reformationen. I den anledning inviterer Sulsted Menighedsråd på en sognetur “i Luthers fodspor” en måneds tid før 500 års jubilæet.
Andre aktiviteter Hvad er meningen? Vi tilbyder spændende vinkler til et tværfagligt forløb med religion, filosofi og naturvidenskab – det er lige til at gå til