Andre aktiviteter Besøg Budolfi Kirke og Folkekirkens Hus Konfirmandprojekt i Folkekirkens Hus med lærer og skolekirkekonsulent Svende Grøn eller cand.pæd., tidl. seminarielektor og tidl. skolekirkekonsulent Inger Røgild
Andre aktiviteter GALLERI: Kunstnergruppen LIV Kunstnergruppen LIV udstiller i Folkekirkens Hus
Andre aktiviteter Blik på Aalborg Over en del år har Birthe Markmann malet såvel let genkendelige som mere anonyme steder, parker og bygninger
Andre aktiviteter CrossYoga Danskerne er i disse år meget optaget af krop og dyrkelse af kroppen. Men det bliver der ikke talt så meget om i kirkelige sammenhænge. I Folkekirkens Hus udforsker og udfordrer vi også dette område – sammen med de, der kunne have lyst til at prøve noget nyt.
Andre aktiviteter Rejse – I Luthers fodspor 2017 Den 31. oktober 2017 er det 500 år siden, Martin Luther opslog sine 95 teser om afladen på slotskirkedøren i Wittenberg, og dermed gav stødet til Reformationen. I den anledning inviterer Sulsted Menighedsråd på en sognetur “i Luthers fodspor” en måneds tid før 500 års jubilæet.