Andre aktiviteter Kunstudstilling – Inger Malgård Medio november vil Inger Malgård have en kunstudstilling  i Orangeriet. Hun har malet i mange år, men lige nu er det især keramik, som hun beskæftiger sig med. Om sin kunst, fortæller hun: “Vi er som mennesker meget forskellige men alle har vi vores værd og fortjener at blive elsket. Det er jo en af… Læs mere
Andre aktiviteter Besøg Budolfi Kirke og Folkekirkens Hus Konfirmandprojekt i Folkekirkens Hus med lærer og skolekirkekonsulent Svende Grøn eller cand.pæd., tidl. seminarielektor og tidl. skolekirkekonsulent Inger Røgild
Andre aktiviteter CrossYoga – Hold 2 Danskerne er i disse år meget optaget af krop og dyrkelse af kroppen. Men det bliver der ikke talt så meget om i kirkelige sammenhænge. I Folkekirkens Hus udforsker og udfordrer vi også dette område – sammen med de, der kunne have lyst til at prøve noget nyt.
Udsolgt
Andre aktiviteter CrossYoga – Hold 1 Danskerne er i disse år meget optaget af krop og dyrkelse af kroppen. Men det bliver der ikke talt så meget om i kirkelige sammenhænge. I Folkekirkens Hus udforsker og udfordrer vi også dette område – sammen med de, der kunne have lyst til at prøve noget nyt.