Andre aktiviteter Besøg Budolfi Kirke og Folkekirkens Hus Konfirmandprojekt i Folkekirkens Hus med lærer og skolekirkekonsulent Svende Grøn eller cand.pæd., tidl. seminarielektor og tidl. skolekirkekonsulent Inger Røgild
Andre aktiviteter Kunstudstilling – Gitte Pedersen ”Kvindens mange ansigter” er titlen på en udstilling i Orangeriet med billeder malet af Gitte Pedersen
Andre aktiviteter CrossYoga – Hold 1 Danskerne er i disse år meget optaget af krop og dyrkelse af kroppen. Men det bliver der ikke talt så meget om i kirkelige sammenhænge. I Folkekirkens Hus udforsker og udfordrer vi også dette område – sammen med de, der kunne have lyst til at prøve noget nyt.
Andre aktiviteter Crossyoga – Hold 1 & 2 Danskerne er i disse år meget optaget af krop og dyrkelse af kroppen. Men det bliver der ikke talt så meget om i kirkelige sammenhænge. I Folkekirkens Hus udforsker og udfordrer vi også dette område – sammen med de, der kunne have lyst til at prøve noget nyt.
Andre aktiviteter CrossYoga – Hold 2 Danskerne er i disse år meget optaget af krop og dyrkelse af kroppen. Men det bliver der ikke talt så meget om i kirkelige sammenhænge. I Folkekirkens Hus udforsker og udfordrer vi også dette område – sammen med de, der kunne have lyst til at prøve noget nyt.