KONCERT & SPISNING – med Kim Larsen kopbandet “Forklædt som voksen”

I 2023 er det 50 år siden Kim Larsen udsendte VÆRSGO´ og det skal naturligvis fejres. Forklædt Som Voksen markerer jubilæet ved at spille hele albummet live. Fra start til slut. Alle
numrene.

Men ikke nok med det. Koncertoplevelsen bindes sammen af de mange sjove, skæve og underholdende historier, anekdoter og skipperskrøner om pladen, om sangene og om Larsen selv.

Få plader har haft så stor indflydelse på os danskere som VÆRSGO’, og selvom sangene nu er 50 år gamle, synger vi dem stadig. Hvis Din far Gir’ Dig Lov. Joanna. Nanna. Christianshavns Kanal…..og alle de andre, der er blevet en naturlig del af den danske sangskat.

Derfor er koncerterne med Forklædt Som Voksen bygget op omkring, at publikum synger med. Det at synge sammen samler og forbinder os, og publikum bliver således til en stor og aktiv del af arrangementet, når de og musikerne synger sangene – sammen!

De 4 musikere i Forklædt Som Voksen har tilsammen spillet mere end 2500 koncerter i ind- og udland, og er kendt for deres helt særlige måde at skabe nærvær og engagere publikum. Med en perfekt blanding af dygtigt håndværk, frækhed og glimt i øjet, skaber de hver gang en energi, der gør en koncert til en oplevelse, som lever videre, når lyset brænder ud.

DET MAN SYNGER, ER MAN SELV!

PROGRAM FOR AFTENEN:

Velkomst: 18:30

Middag: 18:40

Koncert: 19:30 (1.DEL)

PAUSE: 20:15

Koncert 20:45
(2. del)

SLUT 21:30

2 stykker smørrebrød og ét glas vin / én øl /én vand er inkluderet i billetprisen

Mulighed for diverse tilkøb i baren – også af kaffe og sødt i pausen