Lyt er et rytmisk a cappella-kor under ledelse af Tine Fris og består af 34 sangere fordelt på op til 9 stemmegrupper.

Arrangementerne er prægede af bløde samklange og stemningsfulde udtryk. Repertoiret fokuserer på nye fortolkninger af moderne, skandinaviske popsange, og klangen er lys og varm som en dansk sommeraften.

Bag navnet Lyt ligger netop det, det hele handler om for koret: At synge sammen og at udtrykke historierne i sangene, så de bliver hængende i kroppen længe efter, du har hørt dem.

Lyt har bl.a. indspillet en coverversion af Marie Keys sang “Landet” og Tori Amos’ sang ”Winter” og har udgivet en EP. Lyt har desuden optrådt som backingkor for bl.a. Tina Dickow, Thomas Buttenschøn og In Lonely Majesty.

Black Russian er en vokalgruppe på 5 kvinder og 3 mænd, der holder til på Nordkraft i Aalborg. Gruppen har under navnet Black Russian eksisteret i mere end 15 år, men den nuværende konstellation er relativt ny. Sangerne har meget blandede baggrunde, både musikalsk og uddannelsesmæssigt. Nogle arbejder med musik i forskellige former i arbejdslivet, andre bruger musikken som en seriøs hobby. Fælles for alle er den store passion for vokalmusik.

Gruppen har tidligere sunget til både store og små koncerter bl.a. i Musikkens Hus, i kirker, på Hotel Hvide Hus, til private fester og bryllupper.

“Vi har et blandet repertoire med danske og engelske sange, og et af vores største ønsker er at favne bredt. Repertoiret har i løbet af det seneste år fået et løft i form af nye lækre arrangementer og en genopfriskning af de gamle. Inspirationen kommer fra både danske og udenlandske vokalgrupper og kor som for eksempel Pentatonix, Pust, Zap Mama og Vocal Line.