Sørine Gotfredsen

– kender som præst og menneske de store dilemmaer, svære valg og ubegribelige fejltagelser, et liv oftest formes af. Hun ved, hvad det vil sige at være indkroget i sig selv, og hvad der sker med et samfund, når det ikke længere henter næring i litteratur, religion og historie. Men hun tror også på, at vi ikke behøver at være fanget i den tilstand. Selv oplevede forfatteren som barn, at Kim Larsens sange tog bolig i hende og siden gav plads til Grundtvigs.

Oplev en ganske særlig aften fuld af ord, tanker og toner i Folkekirkens Hus i Aalborg, hvor livets mening udforskes gennem en inspirerende og personlig samtale mellem Sørine Gotfredsen og forfatter Jens Christian Grøndahl om musikkens kraft og ordenes magt.

Sørine Gotfredsen, født 1967, er præst, journalist, debattør, forfatter og podcastvært i den populære podcastserie ”Sørine og kærligheden”. Foto: Leif Tuxen

Jens Christian Grøndahl, født 1959, er prisvindende forfatter med en lang række udgivelser bag sig. Den seneste er ”Synger for ravn og ræv” (Eksistensen, 2023).