PYNDTS SAMTALE-SALON – med Peter Møller Madsen

– leder af festivalen “Den Lille Fede”.

Det er et menneske, der brænder for at skabe gode oplevelser og en fed feststemning, der er gæst hos Jørgen Pyndt i denne aftens samtalesalon.

Det er nemlig Peter Møller Madsen, leder af Nibe Festival, der sætter sig i gæstestolen for at fortælle om et liv med musik og oplevelser som omdrejningspunkt. Den pædagoguddannede
Peter Møller Madsen har siden 2004 været fuldtids chef for “Den Lille Fede” – det navn, som er blevet festivalens landskendte brand.

Han var med som frivillig, da den allerførste festival blev afviklet på den gamle dyrskueplads i fjordbyen med lokale bands på en ladvogn. Siden har han brændt for sin hjembys festival. Fra den ydmyge start til den gigantbegivenhed, den er blevet i dag med knapt 5000 frivillige og omkring 100 koncerter på programmet.

Peter Møller Madsen har taget turen hele vejen, op og ned – og op igen. Han er simpelthen ”Mr. Nibe Festival”. Et dybt engageret og venligt menneske, men også med skarp kant, når det er nødvendigt. Og så er han glødende Liverpool-fan! Hør den spændende historie om én af Nordjyllands største kulturbegivenheder – og mød mennesket bag.