KONCERT

Med stor indlevelse og autenticitet dykker fire musikere ned i Nick Caves kontrastfyldte univers og fortolker musikken i et anderledes rent og akustisk udtryk.

Nick Cave Uncover er ikke et coverband i traditionel forstand – De forsøger ikke at lyde som en kopi af Nick Cave. Med alternativ besætning (sangerinde, cello, klaver & kontrabas) udforsker og leger de med Nick Caves kontrastfyldte og forunderlige musikalske univers. Vi fortolker musikken – uden at miste essensen af Nick Caves musik.

For der er noget på spil i Nick Caves musik og tekstunivers. Musikken bevæger sig i et spændingsfelt mellem lys og mørke og giver plads til alle de kontraster, der hører med til at være menneske. Koncerten rummer både smukke numre som ”Into My Arms” & ”Loom Of The Land” og intense, energiske numre som ”Papa Won’t Leave You Henry”.

Nick Cave Uncover er de eneste i Danmark, der fortolker Nick Caves musik og har erfaret, at hans musikalske univers rammer bredt: unge som ældre – både inkarnerede Nick Cave fans og dem, der hører musikken for første gang. De har formået at trække fulde huse til de efterhånden mange koncerter, de har spillet både på spillesteder og i kirker – i en grad, som er kommet bag på dem selv.