NU SKAL I BARE HØRE – med Anders & Bent Bro

Anders og Bent Bro er en musikalsk far og søn-duo, der formår at skabe en unik oplevelse for deres publikum. Deres forestillinger handler om Thyborøn, fiskeri og familieliv og foregår med klaver og guitar som centrale instrumenter.

Bent Bro har dedikeret 35 år af sit liv til at arbejde for fiskerne i Thyborøn Havns Fiskeriforening. Han har været medlem af TØRFISK siden 1981, men gik i land i 2023 efter 42 års tjeneste. Udover at optræde sammen med Anders, begiver Bent sig også afsted alene med sin guitar.

Anders Bro er journalist på TV MIDTVEST, hvor han, sammen med Vibeke Nipper, kører rundt i landsdelen i FOTOVOGNEN og dækker historier. Musik har altid været en del af Anders’ liv, og han har spillet og sunget siden han var helt lille. Han mestrer klaver, keyboard, harmonika og guitar. Udover at optræde med sin “gamle” far er Anders også en fjerdedel af gruppen FÆTTERS.

Anders og Bent Bro ønsker at tage deres publikum med på en sejltur fyldt med sang og musik, hvor de fortæller historier fra det vestjyske område. Publikum opfordres til at synge med, så de også bliver en aktiv del af koncerten.

Anders og Bent Bro formår at skabe en helt unik og underholdende oplevelse, hvor musik, humor og familieliv forenes. Deres kærlighed til Thyborøn, fiskeri og musik skinner igennem i deres forestillinger, og publikum kan forvente en sejltur fyldt med gode historier, fællesskab og musikalske øjeblikke, der vil få smilet frem hos alle.

Altså kort sagt: Et liv i fisk og musik mellem to Broer.