Acoustic Lounge

I maj måned 2019 gik Acoustic Lounge i studiet, hvor de pyntede op til jul, spiste klejner og drak glögg med det formål at skabe den rette stemning til indspilningen af deres jule-EP This Christmas. EP’en udkom samme år og består af tre veludvalgte juleklassikere. De tre numre bliver fortolket med lige dele respekt for originalerne, nytænkning og Acoustic Lounge’s tilbagelænede, varme lyd. Det blev starten på deres årlige julekoncerter landet rundt.

Til en julekoncert med Acoustic Lounge bliver publikum inviteret ind til en intim og hyggelig oplevelse. I vil blive præsenteret for en række velkendte internationale og danske juleklassikere såsom; ‘Winter Wonderland’, ‘Når Du Ser Et Stjerneskud’ og ‘Dejlig Er Jorden’. Af nyere numre kan nævnes den danske ‘Hvad Er Det Der Gør Jul Til Noget Særligt’, og ‘The Love’ skrevet af Acoustic Lounge’s pianist og sanger Søren Baun, der er kendt for sin stærke musikalske og indlevende vokal.

I Acoustic Lounge er trommeslageren fyret og erstattet med to percussionister, der koncerten igennem skaber et stemningsfuldt vinterlandskab med percussioninstrumenter fra hele verden. Den sammentømrede percussionduo Mikkel Schnettler og Michael Hartvig har spillet sammen i over 20 år. Derudover består Acoustic Lounge af den danske velrenommerede basist Jesper Bodilsen og den virtuose ungarske saxofonist Gabor Bolla