VERDENSKØKKENET er tilbage i Aalborg. Aftenens tema: By- og boligudvikling i Aalborg

Efter tre år og mange successer med “Verdenskøkkenet” – med Anna Klitgaard og Catarina Bettencourt i spidsen – genopstår køkkenet nu med nye kræfter. En nystartet lokalafdeling under Mellemfolkeligt Samvirke (MS) er klar til at videreføre konceptet med planlagte aktiviteter i foråret 2020.

– Vi er utroligt glade og ser frem til at arbejde sammen med MS om flere køkkener, siger Anna Klitgaard og Catarina Bettencourt samstemmende, og de fortsætter:

– MS står for de nye Verdenskøkkener, men vi står på sidelinjen og glæder os over, at nye værter kan tage over og en ny epoke dermed tage sin begyndelse. Vi kan kun anbefale alle, der tidligere har besøgt Verdenskøkkenet om at støtte op om de nye arrangører.

– Vi er glade og taknemmelige for at chancen for at videreføre Verdenskøkkenet opstod netop nu, hvor MS er i gang med at udbrede foreningens aktiviteter landet over, fortæller Kjeld Lanng og Betty Pedersen, der er koordinatorer ved Mellemfolkeligt Samvirke i Aalborg.

– Der er en klar linje fra Verdenskøkkenet til de formål, som MS arbejder for: Mellemfolkeligt Samvirke fremmer mellemfolkelig forståelse og solidaritet for gennem et samarbejde over nationale og kulturelle grænser at bidrage til en bæredygtig global udvikling og en retfærdig fordeling af jordens rigdomme.

Denne aften sætter vi fokus på kulturel mangfoldighed og inkluderende bymiljøer i Aalborg. Nærmere information vil tilgå jer på såvel Facebook, “Verdenskøkkenet/The World Kitchen”, folkekirkenshus.dk og Mellemfolkeligt Samvirkes hjemmeside.