At Knud Holst var et sammensat menneske og havde en menneskelig deroute også som kunster er velkendt af mange, og det er smukt og rørende beskrevet af hans datter, Hanne Vibeke Holst, i hendes store roman: “Knud, den store”. Men hvem var forfatteren Knud Holst i hans egen optik?

Det prøver skuespiller Lars Ditlev Johansen, musiker Michael Slot Pihl og Jens-Anders Djernes med denne aften at give et bud på, ved at lade Knud Holst egne tekster komme i spil på tre forskellige måder. Gennem teater, foredrag og musik kommer de godt omkring mennesket og kunstneren Knud Holst.

Teater Ordsmeden spiller dets forestilling “Manden Der Kom og Gik”, tekst Knud Holst, en triangulering af musik, film og levende historie fortælling; ved skuespiller Lars Ditlev Johansen, musiker, Torben Duedal Rasmussen og filminstruktør, Anne Svejgård Lund.

Jens-Anders Djernes holder et foredrag om Knud Holst liv og levned, inden aftenen sluttes af med en koncert af Michael Slot Pihl, som spiller numre fra sin anmelderroste udgivelse “Sort Sommer”