Nibe Festivalens ankermand

Denne aften mødes vi igen til fællessang i Folkekirkens Hus. Højskolesangbogen er aftenens omdrejningspunkt, men aftenen byder også på en fællessangsleder, der ved noget om mange af sangene i “den blå bog”.

Det er Peter Møller Madsen, der er festivalleder, talsmand og musikbooker på Nibe Festival.

Han er født og opvokset i Nibe. Efter små 15 år i Aalborgs midtby flyttede han sammen med hustruen Hanne og børnene Malthe og Thilde tilbage til fødebyen.

Peter Møller Madsen er oprindeligt uddannet som socialpædagog og har bl.a. arbejdet på gadeplan og som projektleder for et integrationsprojekt.

Peter Møller Madsen gik på indre missionsk skole i sin pureste ungdom, og det har naturligvis været med til at forme ham som menneske. Vennerne mente ikke, at han ligefrem passede til et indremissionsk miljø, men han oplevede dog, at der var plads til alle, også sådan nogle som ham. Derfor endte det med at blive en god oplevelse for Peter Møller Madsen – Nibe Festivalens førstemand, der tydelig husker versene fra dengang: Alle gode gaver de kommer ovenned, så tak da Gud, ja, pris dog Gud, for al hans kærlighed!

I aften vælger og motiverer han sange fra Højskolesangbogen. Kom og syng med!