Margrethe Smedegaard

Margrethe Smedegaard arbejder med stemmer – både som professionel sanger og som underviser i klassisk sang.

Hun er uddannet på musikkonservatoriet som sangpædagog og sanger. Hun har desuden en bachelor i engelsk og teatervidenskab fra Københavns Universitet. Siden har hun løbende videreuddannet sig bl.a. i logopædi ved VIA University College, ligesom hun er certificeret coach fra Sofia Manning – Danmarks førende coachuddannelse. P.t. er hun ved at uddanne sig i stemmerehabilitering på Anne Rosing Instituttet i København.

En rød tråd gennem karrieren har været musikalsk udveksling, interaktion, nysgerrighed og en legende tilgang til musikken.

Musik skal deles og gives videre til andre – denne aften i form af fællessange – valgt og motiveret af Margrethe Smedegaard.

Flyglet trakteres denne aften af Christina Beltoft, som til daglig er organist ved Nørretranders kirke i Aalborg. Undervejs vil Margrethe og Christina også synge og spille et par af deres julefavoritter.

Aftenens tema er ”Advent og jul – norden rundt”. Der vil være en bred palet af sange og salmer fra hele norden, med jul og advent som omdrejningspunkt.