Det er en kendt skikkelse fra det alternative kunstmiljø i Aalborg, der sætter sig i stolen i Jørgen Pyndts samtalesalon den 8. december.

Streetartkunstneren, rapperen, musikeren, tekstforfatteren og mediemennesket Jonny Hefty har sagt ja til at fortælle om sin barndom og opvækst i Sulsted og Aalborg med fødenavnet Jakob Ørom og sin vej ind i det alternative musik- og kunstnermiljø, der blev hans levevej. Og da det jo er julemåned, så vil han også fortælle om sit syn
på den store højtid. Jonny Hefty har netop rundet de 50 år – og da kaldte han sig naturligvis Jonny Fifty – kan se tilbage på et broget og begivenhedsrigt liv, der har givet ham status som mentor for mange af de unge talenter, der befolker og udfordrer den alternative scene.

Anerkendelser har heller ikke manglet, og blandt priserne finder man DR Trax-prisen, den nordjyske kulturpris og Ordkraft-prisen – samt karnevalskonge i Aalborg. Og så har han minsandten også tegnet Aalborg-julemærket i 2019. Så det er et spændende, farverigt og interessant menneske, der gæster samtalesalonen i december.