Tidligere landsholdspiller i håndbold Rikke Nielsen i en samtale med journalisten og forfatteren Jørgen Pyndt om menneskesyn, ledelse, politik, værdisyn, livsfi losofi , tro, forskning og meget andet.
Hvem er hun? Hvad er hendes værdier såvel privat som i det, hun arbejder med, udvikler og brænder for?

Siden hun stoppede sin karriere som professionel håndboldspiller, har Rikke Nielsen dedikeret sit liv til at hjælpe udviklingshæmmede børn. Hendes egen datter er født med Downs syndrom, og sammen har de skabt et håndboldhold for udviklingshæmmede, ligesom hun vandt prisen for årets forbillede ved DR Sportsgalla i 2017 for sit arbejde med holdet. Et hold, der nu har dannet forbillede for en helt liga med hold for udviklingshæmmede – “lykkeligaen”.

Til daglig tager Rikke Nielsen ud til foreninger, organisationer og oplysningsforbund og fortæller om sit projekt. Rikke Nielsen hjælper børn med indlæringsvanskeligheder, så de gennem håndbolden opnår en følelse af succes og vindermentalitet. Det er altafgørende for de handicappede børn, at de får en tro på sig selv, selvom de er mere udfordret end andre. Selv har Rikke Nielsen oplevet modgang i livet, med en kræftknude i halsen, der skulle opereres væk, før hun blev rask, og et barn født med Downs syndrom.