Dansk politik & AaB

Da Jens Ringberg i 1980 forlod Brønderslev Gymnasium, skulle han til at finde en kurs i livet. Den blev lagt fast, da han i 1987 forlod Danmarks Journalisthøjskole i Århus, og siden har journalistik været hele hans arbejdsliv – og næsten alle årene med Christiansborg som arbejdsplads. Først for Ritzaus Bureau, så for det hedengangne dagblad Aktuelt – og siden 1999 for DR. I dag er Jens Ringberg kendt og respekteret som en flittig, indsigtsfuld og saglig journalist og analytiker.

Udover kærligheden til og arbejdet med det politiske liv, så er Jens Ringberg også kendt som en dedikeret fan af fodboldklubben AaB, og
han forsømmer sjældent en lejlighed til at se de bolsjestribede favoritter i kamp. Hans store passion for fodboldsporten har bl.a. ført til, at han er medlem af DBU´s etiske udvalg – og samfundsengagementet i øvrigt kommer også til udtryk som medlem af Adoptionsnævnet.

Når Jens Ringberg gæster Pyndts Samtalesalon den 21. april 2021, så vil han dele ud af sin store indsigt i nyere dansk politik, krydret med anekdoter fra gangene på Christiansborg. Naturligvis skal der snakkes fodbold, og der bliver også plads til et punktnedslag i barndom og opvækst i Øster Brønderslev.