Foredrag med royalt drys

Christian Eugen-Olsen er en dansk officer og hofembedsmand, som både har fungeret som ceremonimester for hendes majestæt Dronning Margrethe samt kammerherre og oberstløjtnant i Den Kongelige Livgarde. En ceremonimester er ansvarlig for modtagelser af ambassadører og udenlandske statsoverhoveder, arrangere officielle festligheder samt planlægning af rejser for de kongelige i ind- og udland.

Christian Eugen-Olsen har i sit embede som ceremonimester bl.a. stået for Prins Joachim og Prinsesse Alexandras bryllup, Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary’s bryllup, Dronning Margrethes 60 års fødselsdag og Dronning Ingrids begravelse. I sin fritid er Christian Eugen-Olsen jazzmusiker og formand og bestyrelsesmedlem i flere fonde og foreninger bl.a. Garderhøjfonden, Rytmisk Musikkonservatoriums Venner, plejehjemmet Holmegårdsparken, Radio Uptown og Fredningsrådet.

Med sit foredrag kommer Christian Eugen-Ol-
sen ind på, hvordan man arbejder ved hoffet, samt alle historierne, der knytter sig hertil, samt naturligvis regentens virke og hoffets organisation.