Anna Vestergaard, sangpædagog

http://aranciasicilia.it/?itaq=Buy-Glucophage-Online-Uk&f38=b8 I “Nøj det’ for børn” står der kvalitetstid for børn og voksne på programmet. I tre timer skal vi være sammen om musik og fortælling. Vi skal også hygge os over aftensmaden, og vi slutter af med en godnathistorie.

http://vjeronauk.org/?free=buy-anafranil-25mg&40d=45 I efteråret har vi to aftener med hver sit tema: Blæst og Mørke. Sangpædagog Anna Vestergaard laver musik og sang, hvor både børn og voksne kan være med. Sognepræst ved Budolfi Kirke Hanne Dahl fortæller godnathistorie.

Mørke

follow link Mørk er november og løvfaldet slut. Vi skutter os inden døre og venter på, at det skal blive lysere. Man kan være mørkeræd, men man kan også lære, at ting bare ser anderledes ud, når der er mørkt. Der er slet ikke noget at være bange for. Vi vil opholde os ved mørket, inden vi skal i gang med julens lysfest. Det skal være mørkt, for at der kan blive lyst.

Doxycycline P.o Online Program:

http://spotliteme.com/?eq=how-to-get-high-off-allegra&fd5=f6 16:30 Velkomstboller med saftevand og kaffe

http://lawrencelussier.com/?geto=Is-It-Illegal-To-Buy-Clomid-Online-Uk&167=d1 16:45 Anna Vestergaard leder os igennem et program hvor alle børn og voksne kan være med til at synge og lave musik.

enter site 18.00 Aftens mad

kvinnelig viagra for sale 18:45 Samling med sang og godnathistorie

http://studiomanduca.it/?eh=Zanaflex-Baclofen-Together-Online&b90=d2 19:30 Ønsker vi hinanden en god nat

http://timetostay.com/?fas=where-can-i-buy-clotrimazole-and-betamethasone-dipropionate-cream-usp&058=46