Bordsamtaler 2017

source site Kom og vær med til en samtale om frihed og betydningen af reformationen. Vi markerer reformationsjubilæet ved at invitere til samtale over et måltid mad, som Martin Luthers kone kunne ha’ lavet det. Maden tilberedes af Caféen.

villa yasmin bali reviews Samtalerne igangsættes med inspiration fra Luthers Tischreden (bordsamtaler). Målet er at gøre reformationen og jubilæet i 2017 spændende og relevant. Samtaleemnerne vil i høj grad kredse om forskellige aspekter af begrebet “Frihed” – og reformationens indflydelse på det.

Ibuprofen Voltaren Vergleich Online Fælles for alle temaer er, at de tager deres udgangspunkt i ændringer i samfund og værdisyn, der kan føres tilbage til reformationens tankegods. Det materiale, der er udformet til bordsamtalerne, vil gøre det muligt at føre en samtale om disse emner med udgangspunkt i historiske fakta. Historien om reformationen får nutidig relevans ved tematisk at blive spændt op imod nutidige kontroversielle problemstillinger.

click Materialet er udarbejdet af Studenterpræsternes landsnetværk med støtte fra kirkeministeriet. Christen Staghøj Sinding og Hanne Dahl vil sætte rammerne for en samtale, der rykker!

follow url