“Udpluk af kunst fra mit værksted”

Hvem er jeg?

-som illustrator:

Jeg er freelance illustrator – først med en læreruddannelse derefter med en uddannelse som tegner og grafiker fra Skolen for Brugskunst i København. Det er blevet til ca. 20 år som freelance illustrator.

– som billedkunstner:

Jeg er billedkunstner med en 4-årig uddannelse som tegner og grafiker fra Skolen for Brugskunst i København. Det er blevet til ca. 30 år som billedkunstner.

Hvad laver jeg?

-som illustrator:

Jeg tegner på “fri hånd”, og illustrerer gerne opgaver af teknisk/instruktivt art, men tegner også det mere frie fantasifulde, både i sort-hvid og i farver.  Illustrationerne kan f.eks være til fagbøger, skønlitteratur, skolebøger, brochurer, samlevejledninger, postkort, brevpapir, julemærker, plakater, streamere, bogforsider, t-shirts, klistermærker, ediketter, annoncer, logoer, emballager, til brug på CD rom, på nettet osv.

Jeg har godt 100 bøger registreret på bibliotekerne (med mine illustrationer i) deraf er ca. halvdelen gennemillustreret.  En del af disse er skolebøger, specielt indenfor fagene sang – musik og naturfag.  Reklamebureauer er en anden kundegruppe som aftager mine illustrationer.  Større og mindre firmaer tager ofte kontakt til mig for at aftale diverse illustrationer.  Blandt disse kan nævnes:  LEGO System A/S,  LEGOLAND,  GRUNDFOS A/S,  Falck,  Statoil,  Billund Lufthavn, Arla Foods,  Hede Nielsen A/S,  APV Nordic,  Jesperhus Blomsterpark,  Dandy,  Post Danmark,  KelsenBisca,  Løveparken,  HNG  m.fl.

Jeg tegner også en del som bliver viderebearbejdet ( f.eks. farvelagt) på kundens eget computeranlæg.  Skulle det have nogen interesse er man meget velkommen til at maile, faxe eller ringe for at høre nærmere – eller for aftale af en evt. prøvetegning, udkast eller andet!

-som billedkunstner:

Jeg har arbejdet med billedkunst i ca. 30 år, hovedsagelig indenfor områderne maleri, grafik, skulptur, farvesætning og udsmykning.  Har udstillet jævnligt gennem alle årene.  Af vigtige udstillinger kan nævnes:

Kunstnernes Efterårsudstilling, Kunstnernes Påskeudstilling, Kunstnernes Sommerudstilling samt diverse gallerier og kunstforeninger. Har været medlem af Billedkunstnernes Forbund siden 1977
og fungeret som censor på Kunstnernes Påskeudstilling,  Kunstnernes Sommerudstilling, Billund Sommerudstilling.

Har udført udsmykninger til:

Menighedsfakultetet, Århus, Kraftvarmeværk, Ejstrupholm, Behandlingsinstitution, Arden, De ukendtes grav, Ejstrupholm, Vægudsmykning, Farsø Efterskole, Springvandsskulptur, Ejstrupholm
Gavlmaleri, Horsens, Byport, Ejstrupholm, Glasmosaikruder, Sundkirken Nyk. F m.m.

www.artguidedenmark.dk
www.bkf.dk
www.foreningen-tegnerne.dk
www.kunstportal.dk