Simone Sand Victor er et af de største operatalenter, Danmark har set i meget lang tid. Der er ingen tvivl om, at der venter hende en fantastisk karriere. Hun er det, man kalder belcanto sanger, og selve ordet bel canto betyder egentlig bare “skøn sang” eller “skønsang”. En betegnelse for en sangstil og en teori bag en sangteknik, som opstod i Italien mod slutningen af 1500-tallet og nåede et højdepunkt i begyndelsen af 1800-tallet: den klangskønne sang, modsat den deklamatoriske.

Karrieren er allerede godt i gang. Simone Sand Victor har allerede vundet en række priser for unge, talentfulde operasangere, så der er al mulig grund til at glæde sig til mødet med en ung kunstner, som vi helt sikkert kommer til at høre meget mere til.

Ulrich Stærk har siden sin debut i København i 1989 været en meget efterspurgt koncertpianist i Danmark og har endvidere en omfattende karriere i Europa med koncerter i bl.a. Paris, Wien og London. Han har samarbejdet med kunstnere som Yo-Yo Ma, Barbara Frittoli, Inga Nielsen og Rubinstein Kvartetten samt været solist med adskillige danske og udenlandske orkestre. Ulrich Stærk uropført en mængde dansk klavermusik, ikke mindst i udlandet. Han har indspillet musik af den amerikanske guldalderkomponist Louis Moreau Gottschalk og medvirket som akkompagnatør på talrige indspilninger. Ved siden af sin travle koncertkarriere er Ulrich Stærk docent ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.