BEATLES!

The Beatrio og Per Wium har i årevis underholdt et stort publikum med en lang række Beatles-sange. Samarbejdet fortsætter under navnet Something, som også er en af de sange, der altid er på sætlisten.
Something synger og spiller masser af sange fra det store og populære Beatles-katalog. Spilleglæde og overskud kommer ud over scenekanten og ind i hjerterne på publikum, når Something introducerer og fremfører The Beatles’ udødelige sange.
Første afdeling er semiakustisk med fokus på vokalerne og kompositionerne. Anden afdeling er elektrisk med fuld skrue! Beatlesekspert og musikjournalist Per Wium binder med korte speaks og anekdoter sangene sammen.
Per Wium har skrevet flere bøger om Beatles’ musik.
Han er fascineret af, hvordan gruppen fra Liverpool med stor nysgerrighed og mod blandede andre musikgenrer ind i deres musikunivers.
I bogen ”BEATLES FOR ALLE” fortæller Per Wium om den store musikalske udvikling hos The Beatles, og han kommer flere gange ind på den spændende relation mellem Lennon/McCartney.
Per Wium har været musiker i en række danske bands, og han har været programvært i DR. I dag er han foredragsholder med speciale i The Beatles og deres musik
En aften for alle, som ingen Beatles-elsker må gå glip af!.