Koncert med det unge, fremstormende vokalensemble POSTYR, som med deres unikke blanding af sang, stemmer og elektronik præsenterer en helt ny og fantastisk klangverden. Gruppen er kendt for deres karakteristiske og stemningsfulde lyd, der kombinerer fem medrivende sangstemmer med samplede beats. Gruppens liveoptræden er en fornyelse af, hvordan musik bliver skabt på scenen.

Sangerne i POSTYR er vokset op med sang og kormusik, og de har mødt hinanden gennem det inspirerende musikalske miljø omkring det verdenskendte danske kor, Vocal Line, og den prisvindende vokalgruppe Vox 11. POSTYR blev stiftet i 2009 ud fra et ønske og en ambition om at forny og udvikle vokalmusik gennem udvikling af nykomponeret musik skrevet specielt til denne ensembletype.

Senest er POSTYR hjemvendt fra 18 måneders verdensturné til bl.a. Taiwan, hvor gruppen medvirkede i flere tv-shows og gav koncert for 20.000 mennesker som hovednavn på en af de største festivaler i Asien, Taichung Jazzfestival.

Århusianske POSTYR turnerer i disse år verden rundt med deres iørefaldende sange, der går lige i hjernen og fødderne på publikum. POSTYR har allerede et dedikeret publikum i Asien, i Tyskland og i Danmark, og vi glæder os til at få vores ører udfordret af denne unge gruppe af nysgerrige musikere og sangere.

Måske har du hørt Run Run Run, der blev brugt I en verdensomspændende reklame for Vero Moda og en Samsung kampagne I Korea. Eller måske har du bemærket at EM I Svømning brugte Go! Don’t Stop! under åbningsceremonien I BOXEN I Herning.