Dirigeret af Christina Kjærulff

I Klarup – en forstad til Aalborg – har sangen siden 1980 haft vinger hos en lang række piger, der gen-nem årene har været med til at skabe et af landets mest velsyngende pigekor. Med stor musikalitet, et varieret repertoire og smittende sangglæde har Klarup-pigerne sat deres spor både indenlands og udenlands ved talrige koncerter på rejser og turneér.

Korets første grammofonplade udkom i foråret 1985 med titlen “ Du skal plante et træ”, der indeholdt kormusik af komponister fra generationen efter Carl Nielsen. I 1993 udkom CD’en “Den Blå Anemone” med 18 danske årstidssange i nye arrangementer af årets korkomponist John Høybye. Samme år opnåede Klarup Pigekor også en topplacering i den internationale korkonkurrence “ Let the Peoples Sing”. I 1999 udgav koret CDén “Oh Come Let Us Sing” med ny nordisk kirkemusik.

Klarup Pigekor har ofte repræsenteret Aalborg by og landsdelen ved forskellige officielle lejligheder, bl.a. i forbindelse med et norsk kultur- og handelsfremstød i Nordjylland, hvor koret sang ved den afsluttende festkoncert, som blev overværet af Hendes Majestæt Dronning Sonja af Norge.