Koncert med en af Argentinas bedste tangosangere i samarbejde med BuchholtzStensgaardTANGO.

Gabriel Amadeo Videla kommer direkte fra Buenos Aires, Argentina, hvor han er uddannet fra musikkonservatoriet i Buenos Aires.

I Argentina er han kendt for sit arbejde med argentinsk folklore gennem sammenslutningen Folklorama, som har til formål at bevare og videreudvikle den argentinske folkloretradition.

Han har givet mange koncerter i Syd- og Nordamerika og har turneret i bl.a. i Norge, Danmark, Tyskland, Frankrig, Spanien og Japan.

Koncerten byder på traditionelle argentinske tangoer af Carlos Gardel og musik af Astor Piazolla. På programmet er også sydamerikansk folkemusik og arrangementer over kendte harmonika- og marimbaværker.

Ved koncerten akkompagneres Gabriel Amadeo Videla af harmonikavirtuosen Ib Buchholtz og Marimbavirtuosen Kai Stensgaard.

Ib Bucholtz er kendt fra mange musikalske sammenhænge over hele landet. Han har gennem mange år været en ledende skikkelse og underviser ved Nordjysk Musikkonservatorium, hvor han har ledet AM-uddannelsen.

Marimbavirtuosen Kai Stensgaard har turneret det meste af verden med sin marimbamusik. Han har skrevet mange stykker for marimba og udviklet en speciel spilleteknik, hvor han spiller med seks køller.