Siden Bobo Moreno i 80’erne fik sit gennembrud, har han været en af landets mest populære sangere, og det er ofte ham, der er blevet ringet efter til de store TV-shows mm. Han har arbejdet med mange store, danske musiknavne som f.eks. Sanne Salomonsen, Birthe Kjær og D-A-D.

Som en af de få mestrer han mange musikalske genrer og bevæger sig lige ubesværet i genrer som pop, jazz og soul. Og det er netop soulmusikken, som er omdrejningspunktet i Bobo Moreno & The Soul Shakers.

De 4 musikere har en fælles passion for denne musikgenre, hvor de alle får lov at folde sig ud som de ekvilibrister, de er, og hvor publikum garanteres en fantastisk stemning til den dejlige musik.

De medvirkende musikere er:

Kjeld Lauritsen er af de bedst kendte hammondorganister. Han udnytter instrumentet fuldt ud og er kendt og elsket for sit groove og sine legesyge improvisationer, som man bl.a. kan høre på hans 6 udgivelser i eget navn foruden et par plader med Big Band.

Uffe Steen er en af de mest elskede guitarister i landet. Ligesom kapelmesteren spiller han lige kompetent, lige godt tilpas hvad enten han spiller blues, jazz, rock eller soul. Uffe Steen har tidligere mod-taget den prestigefyldte Ben Webster pris.

Esben Bach er manden bag trommerne. Han er en af de travleste musikere på den danske blues-, jazz- og rockscene. Utallige bands har haft glæde af hans groovy trommespil, og hans eminente teknik og store kendskab til forskellige stilarter gør ham til det ideelle valg til gruppen.