Neighbours & Friends, Helge Engelbrechts store sommersangsorkester fra Mariehaven i Ansager besøger for første gang Folkekirkens Hus med koncerten Akustisk Forår 2018. Dagen og datoen er fastlagt til tirsdag den 2. oktober.

Lørdag efter lørdag kan man følge Helge & Co. på TV fra de de populære arrangementer “Sommersang i Mariehaven”, der lokker tusindvis af publikummer til Helges baghave i Ansager. Nu gælder det så akustiske toner – for første gang i Folkekirkens Hus.

“Vi glæder os. Vi har afprøvet de akustiske muligheder ved vore koncerter i Mariehaven, og publikum har været ret begejstrede. Derfor valgte vi for et par år siden at prøve kræfter med koncerthusene i Danmark og samle tråde til en hel koncert og efterfølgende turnevirksomhed rundt i landet. Det har på alle måder fungeret perfekt, og vi glæder os til at stå på Folkekirkens Hus’ lille intime scene i Aalborgsalen. Det bliver et brag af en aften”, lyder det fra Helge Engelbrecht, ankermand hos de musikalske naboer og venner i Ansager i Vestjylland.