Velkommen til Lions julemarked – med julehygge og julegodter

Lions Budolfi Aalborg inviterer til indendørs julemarked i Folkekirkens Hus. Alle er velkomne til at besøge markedet, som afholdes lørdag den 27. november og søndag den 28. november.

Julemarkedet afholdes igen i år i Folkekirkens Hus, hvor Aalborgsalen vil være pyntet op, dufte af jul og summe af hyggelig aktivitet.

På julemarkedet vil der blandt andet være salg af juledekorationer, julesennep, julebagværk og sylteprodukter. Der vil også være juletombola og et skrabelotteri med flotte præmier, en hyggelig cafe med kaffe, gløgg og nybagte vafler samt en hyggelig julebod med forskellige juleting.

Lions Budolfi Aalborg er en velgørende organisation baseret på ulønnet arbejde af frivillige. Hele overskuddet fra julemarkedet går derfor ubeskåret til velgørende formål i lokalområdet. Af tidligere modtagere af donationer kan bl.a. nævnes Kirkens Korshærs ”Gårdprojekt”, Julemærkehjemmet i Hobro, Røde Kors Vågekonetjeneste. I 2018 donerede Lions Budolfi Aalborg indretning af et lege/venterum på børneafdelingen på Aalborg Universitetshospital, og i år har de med jeres støtte doneret shelters til Veteranhjem Aalborg, så tidligere udsendte soldater til krigshærgede områder, får mulighed for at opholde sig og overnatte udendørs i naturen.

Lions Budolfi Aalborg glæder sig til at byde jer velkommen til indendørs julemarked i Aalborgsalen.