Dicte har begået en af julens ny-klassikere ’Drømte Mig En Lille Drøm’, som var titelsange til julekalenderen Absalons hemmelighed.

Nu vil Dicte, for første gang, optræde på landets mindre koncertsteder med et ensemble og et julerepertoire.

Opstillingen bliver med kontrabas, keyboard og guitar – og så ikke mindst Dictes skønne vokal.

Både som frontsanger i 90’er-bandet Her Personal Pain og som solokunstner har Dicte ofte befundet sig i den rockede ende af spekteret, men den musikalske nysgerrighed og evnen til fornyelse er en lige så vigtig del af signalementet.

I januar 2021 udkom et helt nyt Dicte album – det 9. i rækken – med titlen All Good as It Is’. Et stort og anmelderrost album, som er blevet til sammen med producerne Søren Mikkelsen og Jonas Struck (bl.a. Swan Lee). Mixet af Thomas Alstrup.

Anmelderne var begejstrede: Ekstra Bladet skrev i deres overskrift: “Dicte overrasker”, og i Politiken var overskriften: “Dicte har næppe nogensinde sunget med større overblik”. Weekendavisen skrev: “Veteranen Dicte slår sit format fast” og JyllandsPosten: “Det er klassisk sangskrivning fra en af landets bedste sangerinder”.

‘All Good as It Is’ er en udgivelse om politisk opvågnen, forgiftet sind, glæden ved livet, sårbarhed, grådighed, grænseløshed, søsyge… og så selvfølgelig lidt kærlighed.

10 små nedslag – sange – i det voksne liv:

Livet, med alle dets tilfældigheder.
Livet, der leves for fuld fart, men ind imellem bremses af stopklodser.
Livet, med alle de meninger, der præges af alle ens erfaringer og åbenbaringer.
Livet, man prøver at finde en mening med, men ofte bare må tage som det er.
Og nyde det.