Hvordan skal vi håndtere klimaet?

Som miljøminister og EU-kommissær fik Connie Hedegaard ofte stillet spørgsmålet, hvad hun havde tænkt sig at gøre ved klimaet? Og gennem hele sin karriere har hun forsøgt at løse de hurtigt voksende klimaforandringer og udfordringer, som vi står over for de kommende år.

Kom og mød Connie Hedegaard og hør hende tale hun om, hvordan vi på en succesfuld måde kan forene klimaudfordringerne, den stigende befolkning på kloden og den vækst, som vi har brug for.

Hvad kan politikerne og erhvervslivet gøre, og hvad skal vi alle som ansvarlige borgere gøre?

Connie Hedegaard beretter personligt og veldokumenteret om en af tidens helt store udfordringer, hvis ikke den største.

Hun er fhv. EU-kommissær og minister i Danmark.

Connie Hedegaard blev første gang valgt ind i Folketinget i 1984, hvor hun blandt andet var politisk ordfører for Det konservative Folkeparti. I 1990 valgte hun at stoppe i politik og arbejdede efterfølgende blandt andet som journalist hos Berlingske Tidende, Chef for Radioavisen, og vært på Deadline.

I 2004 kom Connie Hedegaard tilbage i dansk politik, hvor hun blev miljøminister, minister for nordisk samarbejde og sidenhen klima- og energiminister. I 2009 var Connie Hedegaard også Minister for FN’s klimakonference i København, før hun i 2010 til 2014 var EU’s klimakommissær.

Hun har modtaget adskillige udmærkelser og priser og har desuden været på Times top 100 over mest indflydelsesrige personer i verden.

Connie Hedegaards foredrag giver blandt andet publikum et solidt indblik i klimadebatten og på baggrund af sin erfaring vil Connie Hedegaard debattere, hvordan vi bedst kan håndterer klimaudfordringerne.