Udmattet. Mørbanket. Rystet.

Sådan har man det, når man har læst sig gennem skuespilleren Henning Jensens personlige historie »Gennem glasvæggen«, der skildrer den altfortærende depression, der skyllede ind over ham omtrent fra den ene dag til den anden en majdag i 1978.

Sådan begynder Jakob Steen Olsen sin anmeldelse i Berlingske Tidende af Henning Jensens selvbiografiske roman “Gennem glasvæggen”. En roman, der har høstet store anmelderroser fra et samlet anmelderkorps i Danmark.

Katrine Sommer Boysen skriver i Jyllands-Posten:

Henning Jensen skriver fremragende og viser stor sans for både dramaet og psykens anatomi i erindringsværket ”Gennem glasvæggen”.

Information skriver i overskriften til anmeldelsen:

Skuespilleren Henning Jensen har skrevet den blændende erindringsbog ’Gennem glasvæggen’ om sin depression. Ærligt og kropsligt – og med sætninger så stærke som spindelvæv.

Det tog Henning Jensen et helt år at komme på ret køl igen, og det skyldtes ikke mindst, at han stod helt uforstående over for det, han havde oplevet: Han havde ingen erfaringer med psykisk sygdom, og lige så lidt vidste han, hvor han skulle søge professionel hjælp.

Hør den folkekære skuespiller fortælle sin historie i et hudløst ærligt foredrag, der bringer tilhøreren hel frem på sædet.