Radiobiograf:

Tim viste sin sorg med næverne

Tim Krogh Vestergaard Larsen mister som 10-årig sin far til kræft, og han kan skrive under på talemåden: “When words stop the body acts”. Altså når man ikke med ord kan få afløb for sine følelser, må kroppen tage over og reagere. Tim bliver så aggressiv i skolen, at ingen til sidst gider at lege med ham.

Da han endelig lærer at tøjle sin vrede, rammer en ny stor sorg, og Tim kastes ud i en tilværelse, hvor han konstant har sorgen i hælene, men forsøger at dulme den med alkohol og stoffer.

Denne aftens radiobiograf har Tims historie som omdrejningspunkt.

Efter en kort velkomst ved vært Sofie Klingberg, og Tim selv, vil vi afspille nogle af de stærkeste scener fra podcast-serien, Døde Forældres Klub – en programrække, hvori Tims historie indgår.

Vi skal dele en intens lytteoplevelse, omsluttet af mørket og i hinandens nærvær. Og derefter vil journalist Sofie Klingberg, der også selv har mistet sin mor tidligt, interviewe Tim på scenen, så du får nye perspektiver på det, du sidder og lytter til i salen.

Der vil også være rig mulighed for at stille spørgsmål til Tim og Sofie.

Om “Døde forældres klub”: 

Døde Forældres Klub er en kompromisløs podcast-serie, som insisterer på at skildre sorgen og den, der bærer den, nuanceret og uden berøringsangst. Smerte, kærlighed, sorg og livskraft flyder sammen i lydsporet – i en programrække spækket med billedsprog.

Vi har udvalgt tre af seriens i alt seks episoder, og dele af dem vil blive afspillet på tre forskellige dage i forbindelse med Allehelgen, hvor der er tradition for at mindes de døde. Du er naturligvis velkommen til at købe billet til flere af aftenerne, hvis du ønsker det