Radiobiograf: 

Emmas sorg går hånd i hånd med en følelse af skyld

“Hvornår så I jeres far i live for sidste gang?” Spørgsmålet bliver stillet af den præst, der i 2012 skal bisætte Emmas far.
Emmas lillebror så faren få timer inden ulykken, fortæller han, og hendes storebror så ham ugen forinden.

Det er i denne situation, at den dengang 18-årige Emma bliver overmandet af skyldfølelsen for første gang. En skyld, der handler om alt det, Emma ikke synes, hun fik gjort, og sagt til sin far. Og pludselig var det for sent.

Kom helt tæt på Emmas historie

Det er Emmas historie, der er centrum for denne aftens radiobiograf, og Emma selv vil være til stede hele aftenen.

Efter en kort velkomst ved vært Sofie Klingberg, og Emma selv, vil vi afspille nogle af de stærkeste scener fra podcast-serien, Døde Forældres Klub, hvori Emmas historie indgår.

Vi skal dele en intens lytteoplevelse, omsluttet af mørket og i hinandens nærvær. Og derefter vil journalist Sofie Klingberg, der også selv har mistet sin mor tidligt, interviewe Emma på scenen, så du får nye perspektiver på det, du sidder og lytter til i salen.

Der vil også være rig mulighed for at stille spørgsmål til Emma og Sofie.

Om “Døde forældres klub”: 

Døde Forældres Klub er en kompromisløs podcast-serie, som insisterer på at skildre sorgen og den, der bærer den, nuanceret og uden berøringsangst. Smerte, kærlighed, sorg og livskraft flyder sammen i lydsporet – i en programrække spækket med billedsprog.

Vi har udvalgt tre af seriens i alt seks episoder, og dele af dem vil blive afspillet på tre forskellige dage i forbindelse med Allehelgen, hvor der er tradition for at mindes de døde. Du er naturligvis velkommen til at købe billet til flere af aftenerne, hvis du ønsker det.