OBS OBS – i henhold til de seneste Covid-19 regler følgende:

Koncerter, foredrag, sangaftner mv. gennemføres som planlagt. MEN: Ved ankomst til Folkekirkens Hus beder vi nu alle bære maske og fortsat bære maske indtil man har fundet sin plads. Så længe man sidder behøver man ikke bære mundbind, men skal man i baren, på toilettet eller andet påføres mundbindet igen.  Når man forlader Folkekirkens Hus bærer man ligeledes mundbind. Man medbringer selv mundbind.

________________

Kære Kunde,

I Folkekirkens Hus forholder vi os til Covid-19 og følger alle myndighedernes krav om, hvordan man må forsamles.

P.t. er det sådan, at vi må være 100 i salen til koncerter, foredrag mv. og 50 til sangaftener.

Ved ankomst til Folkekirkens Hus er der mulighed for at vaske hænder eller spritte dem af.

Vi lukke ind i salen én vej og ud en anden.

I salen står stolene stillet op, og hver anden stol har et rødt mærke på ryglænet, som betyder, at der må man ikke sidde.

På den måde holder vi den meters afstand, som der SKAL være mellem publikum i salen.

Salen er delt i to, således at der er 50 i hver side. Den ene halvdel går til toiletter, placeret i den side, hvor de sidder, medens den anden går til toiletter i den side, hvor de sidder.

Det samme gør sig gældende for drikkevarer i pausen. Der er to barer – én i den ene side og én i den anden.

Når publikum skal ud af salen, venter den del af publikum, der sidder længst fra udgangen, 2 minutter indtil alle i den første sektion er kommet ud. Derefter forlader de salen.

Der bliver altså aldrig kødannelse og overalt på gulvene er der skilte, der opfordrer til at holde afstand.